Baltiske kvinder – date smukke piger med baltisk dating

Find kærligheden på en baltisk dating side. Mange baltiske kvinder stræber efter et seriøst ægteskab med en skandinavisk mand. Lav en profil i dag.

Der er mange fordele ved at date en kvinde fra et baltisk land. Det gælder både for manden og for kvinden. Det er både spændende, eksotisk og udfordrende at date en person fra et andet land med en fremmed kultur.

Nu er den kulturelle forskel imellem Skandinavien og Baltikum ikke helt så stor, som den kan være, når det drejer sig om forskelle verdensdelene imellem. Vi deler mange værdier med de baltiske lande, og udseendemæssigt er forskellene heller ikke så markante.

Det gør det en del nemmere at date en udenlandsk person, at forskellene ikke er alt for uoverstigelige. Det kan sagtens være, at kærligheden venter bag en profil fra Baltikum.

Baltiske kvinder er meget attraktive

Baltiske kvinder er selvfølgelig lige så forskellige som kvinder fra alle mulige steder i Verden er. Det er måske ikke helt fair at generalisere over hele tre landes kvindelige befolkning – men alligevel. Helt generelt kan man i hvert fald sige – uden at fornærme nogen – at baltiske kvinder er meget smukke. Mange er høje, slanke, lyse og milde i deres udseende. Det er generelle træk, som vi også i Danmark anser for at være smukke.

Ud over den grundlæggende skønhed, så falder baltiske kvinder meget let ind i det skandinaviske bybillede. Deres udseende skiller sig ikke markant ud i forhold til danske kvinder. Det kan være med til at gøre det lettere for kvinder, der rejser til Danmark at glide ind som en del af befolkningen.

At blive integreret i Danmark

Religiøst tilhører de fleste baltere en kristen kirke – ofte en katolsk. Det giver ikke den store anledning til uoverensstemmelser at skulle slå sig ned i et kristent land.

For mange baltiske kvinders vedkommende vil en flytning til Danmark ikke give anledning til de store problemer – ud over almindelige forandringer, der følger med at skulle flytte til et andet land.

Der er selvfølgelig store forskelle på at bo og leve i Danmark sammenlignet med at leve i henholdsvis Estland, Letland og Lithauen. Der er forskelle både socialt, samfundsmæssigt og livsstilsmæssigt. Alligevel kan man godt sige, at denne forskel er mindre markant end den kan være, hvis kvinden kom fra en helt anden verdensdel og en helt anden samfundsstruktur.

De baltiske lande er jo trods alt vores gamle naboer, som vi har været i god kontakt med i tusindvis af år.

Hvorfor ønsker mange baltiske piger at date danske mænd?

Der kan naturligvis være masser af forskellige individuelle forklaringer på, at en baltisk kvinde ønsker at date en dansk mand.

Det kan for eksempel være et ønske om en forbedret levestandard. Der er stor forskel på levestandarden både de tre lande imellem og i forhold til den enkelte familie. Hvis en kvinde fra et af de tre lande oplever, at hendes families fattigdom bliver en del af hendes livsvilkår, så kan en måde at bryde den sociale arv på være, at du søger lykken i et samfund, som socialt set fungerer virkelig godt. Det kan være en god bevæggrund for hende at oprette en profil på en baltisk dating side.

Hvis det drejer sig om en veluddannet ung kvinde, så kan hun for eksempel have et ønske om at kunne studere videre eller om at kunne komme til at få et højtbetalt arbejde inden for sit fag. Også i den forbindelse giver det virkelig god mening at søge lykken i Danmark, hvor der er flere muligheder erhvervsmæssigt.

Endelig kan det også bare være, at kvinden søger et eksotisk ægteskab i et fremmed land, fordi hun synes, at det kunne være spændende og fordi hun synes godt om skandinaviske mænd.

De feminine baltiske kvinder

Generelt er baltiske kvinder meget feminine. De holder meget af at klæde sig pænt på, bære flot, men naturlig make up og i det hele taget fremstå pæn og velsoigneret. Dette er også en af forklaringerne på, at de sætter meget stor pris på at blive værdsat som kvinder.

De vil gerne tage imod komplimenter, og de elsker at blive begavet med blomster, smykker og andre tilkendegivelser af, at de bliver værdsat.

Vælger du at date en baltisk kvinde, så bør du være opmærksom på at anerkende kvindens anstrengelser for at fremstå smuk, velsoigneret og feminin.

Mere tydelige kønsroller

En baltisk kvinde er vokset op i et samfund, hvor de to køns roller er mere tydeligt opdelt og mere traditionelle, end de fleste praktiserer her i landet. Det vil sige, at opgaverne i og uden for hjemmet er tydeligt fordelt de to køn imellem.

Det betyder ikke nødvendigvis, at en baltisk kvinde ikke vil kunne diskutere nogle arbejdsfordelinger eller måder at gøre tingene på. Der er nemlig tale om begavede og moderne kvinder, selv om deres opfattelse af de klassiske kønsroller sidder meget dybt i dem.

Når du dater en kvinde fra Baltikum, så skal du tage højde for, at hun nok har en bestemt opfattelse af kønsroller, hvilket kan hjælpe dig til bedre at forstå hende, hvis der er forhold, som du måske undrer dig over. Det gælder selvfølgelig også den anden vej rundt. Hun kommer med sine opfattelser om kønsroller og så videre, som hun måske opdager, at du ikke deler på helt samme måde.

Det kan være en stor hjælp at være på forkant med disse kulturelle forskelle, som ellers kan give anledning til en del diskussion.

At date en kvinde fra Baltikum

Hvis du opretter en profil på en baltisk dating side, så skal du holde dig de nævnte forhold for øje. Find derefter en seriøs dating side, hvor du ikke risikerer at rende ind i falske profiler og useriøse kvinder.

Ellers gælder der de samme uskrevne regler for online dating, som gælder for alle andre sider. Hvis du får kontakt med en dejlig kvinde, så vær lige så ærlig over for hende, som du forventer, at hun er over for dig.

Hvis hun seriøst ønsker et forhold til dig, så vil du hurtigt kunne mærke det, efter at I har skrevet sammen over en periode. Denne del af at date online re meget vigtig. Det er her, I stille og roligt lærer hinanden at kende, og I kan langsomt begynde at åbne jer mere og mere for hinanden.

Det er en fin og ærlig måde at mødes på, som på mange måder er bedre end at rejse afsted til et baltisk land i en weekend og forvente, at kærligheden bare dumper ned foran dig. Her giver du følelserne lov til at udvikle sig over længere tid.

Næste skridt i jeres dating

Skulle denne mailkorrespondance stå på over længere tid og blive mere og mere privat, så kan det sagtens være, at det næste skridt bliver, at du rejser over og møder den pågældende kvinde. Det er altid et spændende tidspunkt i datingen, for det er ikke til at vide, hvordan dette første møde irl kommer til at forløbe.

Der kan være flere udgange på sådan et første møde. Enten bliver det lidt akavet, og der er ikke rigtig den kemi, der skal til for at fortsætte kontakten. Eller også så bliver jeres møde præget af generthed og usikkerhed, men kontakten er stadig god nok til, at I begge ønsker at fortsætte med den.

Der kan være forskel på jeres opfattelse af, hvordan mødet går, og den ene ønsker at fortsætte kontakten, hvorimod den anden ikke ønsker det. Endelig kan det forløbe sådan, at I begge følger, at kontakten er helt rigtig, og I er nødt til at lære hinanden endnu bedre at kende.

Det er disse meget forskellige scenarier, der kan give jer begge en vis nervøsitet ved et eventuelt første møde. Men det er jo nødvendigt for at afklare, hvordan i hver især står.

De fleste baltiske kvinder ønsker ægteskab

Du skal også vide, at de fleste kvinder fra Estland, Letland og Lithauen ønsker et reelt ægteskab frem for et mere løst forhold. De er vokset op i et samfund og med en opdragelse, hvor målet for et forhold er et ægteskab.

Ud over den traditionsmæssige side af sagen, så står kvinden jo også meget stærkere, hvis hun er gift. Som udlænding i Danmark har hun ikke så mange rettigheder, hvis hun ikke er gift. Det er endnu en grund for hende til, at hun foretrækker en ægteskab. Det sikrer kvinden bedst muligt som borger i et fremmed land.

Det er forståeligt nok. Hvis du dater en kvinde fra Baltikum, så bør du også være seriøs omkring det, og du bør tilbyde hende ægteskab, hvis jeres forhold udvikler sig til noget mere seriøst. Du bør tage nogle briller på, der kan se forholdet fra hendes synsvinkel. Det er både usikkert og ensomt at skulle forlade sit fædreland, sin familie og hele sit fundament, hvis man vælger at bosætte sig i et fremmed land.

Hjælp din kvinde til en god integration

Hvis det kommer så vidt, at det ender med et lykkeligt ægteskab, så er det din opgave at hjælpe din hustru til bedst muligt at blive integreret i hendes nye land.

Selv om kommunen og systemet i det hele taget vil stå klar med en god pakke af tilbud og krav, så er det primært dig, der skal føre hende ind i hendes nye omgivelser. Det gælder både i forhold til sprog, samfundets indretning, sociale forhold, venner og familie, sprog, arbejde og så videre.

Alt vil være nyt og fremmed for hende, og det er ikke nemt at skulle tilpasse sig et helt nyt samfund. Det er som at være helt ny og fremmed i ens eget liv. Det er meget krævende, og du er den nærmeste til at hjælpe hende igennem den første lange periode.

Selv om de baltiske lande på mange måder minder meget om de skandinaviske, så er der selvfølgelig mange fundamentale forskelle på landene, som kan være krævende at skulle forholde sig til. Desuden skal man ikke underkende den store opgave det er at skulle tilegne sig et helt nyt sprog. Her er du også den nærmeste til at guide hende godt igennem det arbejde.

Det kræver tid, og det kræver åbenhed og god kommunikation at få det projekt til at lykkes – samtidig med, at I også skal komme til at lære hinanden bedre at kende ved at leve sammen. Men det lykkes for rigtig mange blandede par at få etableret et dejligt samliv på godt og ondt. Det kan selvfølgelig også ske for jer.

Det kan være hårdt arbejde at få et ægteskab til at fungere. Det bliver bestemt ikke nemmere af, at den ene part er udlænding. Men det behøver slet ikke at betyde, at det ikke lykkes for jer at skabe et godt og lykkeligt ægteskab.