Sådan kommer du i gang med online thai dating – Guide til thai piger

Mød kærligheden på en thai dating side. Mange thai piger længes efter kærlighed og ægteskab med en dansk mand. Dette skal du være opmærksom på.

Det har i mange år efterhånden været super populært for danske singlemænd at søge kærligheden hos en udenlandsk kvinde. Her har det primært været kvinder fra Thailand, som de er kommet i kontakt med, og som de senere er blevet gift med. Det skyldes flere faktorer, at det lige er fra Thailand, denne kvinde kommer.

Kærlighed kender ingen grænser, og hvem ved, måske ligger den og venter på dig bag en thailandsk datingprofil.

Hvorfor er thai kvinder særligt attraktive?

Det er jo selvfølgelig blandt andet på grund af thai kvindernes særlige eksotiske skønhed, at mange danske mænd falder for dem. Der ud over ligger der også nogle kulturelle forhold, der gør, at en kvinde fra Thailand generelt er behagelig at være sammen med.

For en dansk mand vil det for de fleste være attraktivt at få en kvinde eller en kone, som er opdraget til at yde det, som der kan forventes af en kvinde ifølge et meget traditionelt kønsrollemønster.

Når den kønsrollefordeling helt naturligt er på plads, så behøver man ikke at diskutere, hvem der gør hvad i et forhold.

En kvinde fra Thailand vil finde kønsrollemønsteret naturligt og vil ikke stille spørgsmålstegn ved det. Det kan i mange tilfælde gøre et samliv meget nemmere.

Hvad betyder familien for en thai?

Som thai er man opdraget til, at familien betyder langt mere end det enkelte individ. Det kan blandt andet betyde, at det unge menneske ikke kun arbejder for at forsørge sig selv, men også tænker på at bidrage til at forsørge resten af familien.

Der er stor fattigdom i store dele af Thailand, det er en af forklaringerne på, at man tænker meget kollektivt, når det kommer til at forsørge familiemedlemmerne. Det er ikke en ekstra byrde, det er en naturlig pligt.

Den stærke familiefølelse gælder ikke kun over for eventuelle børn. Den gælder også i høj grad i forhold til de gamle i familien. Især forældrene har man en stor forpligtelse til at forsørge. Til gengæld vil bedsteforældre også altid tage sig af de børnebørn, som deres børn ikke selv kan tage sig af. Sådan er familiestrukturen. Dem, der kan bidrage, gør det. Familien betyder ALT. Og den betyder meget mere end dig selv.

Hvorfor er mange thai kvinder så interesseret i at date danske mænd?

Der er mange thai damer, der er meget interesseret i at date mænd fra Vesten. Det er de, fordi de er interesseret i at opnå nogle bedre levevilkår for deres familie. Det kan de skabe, hvis de gifter sig med en mand, der kommer fra et rigere samfund end deres eget.

Her er det vigtigt at forstå, at kvindens familie er det vigtigste for dem. Desuden vil de selvfølgelig også gerne gøre lykke selv, og derfor søger mange kvinder en mand fra et samfund, hvor kønnene er mere lige, end de er i deres hjemland.

Derfor er særligt nordiske mænd i høj kurs. Med en nordisk mand vil de nemlig både få en højere levestandard i deres familie derhjemme og komme til at leve i et forhold, hvor de som kvinde vil få et bedre liv.

Der er altså flere grunde til, at en thai kvinde har et stort ønske om at komme til at date en dansk mand.

Thai dating i Danmark

Mange danske mænd har fundet en thai kæreste eller en thai kone via en dating-side. Tidligere foregik kontakten ved, at den danske mand rejste ud til Thailand for at møde en kvinde derude. Det kan selvfølgelig stadig ske, men det mest almindelig er efterhånden, at den første kontakt foregår via nettet.

Dette er da også en glimrende måde at komme i kontakt med hinanden på. Så kan begge parter lige skrive lidt sammen, inden de møder hinanden. Er der god kontakt og stemning for at mødes, så kan det jo ske efterfølgende.

Thai damer ønsker et seriøst forhold

Der er ingen tvivl om, at en kvinde, der har en profil på den thai dating side i Danmark, ønsker et seriøst forhold. Sådan er hun opdraget, og det er det, hun går målrettet efter.

Hvis du som dansk single leder efter en thai kone eller en thai kæreste på en dating side, så kan du være helt sikker på, at de kvinder, der er på siden, er meget seriøse i deres søgen efter en mand i Danmark.

Det skal du vide, hvis du tjekker ind på sådan en dating side. Målet for mange af de kvinder er at blive gift. Der skal være orden i sagerne, og du skal vise, at du er villig til at indgå i en seriøs relation. Det skal du gøre dig helt klar, inden du begiver dig ind på siden.

Til gengæld kan du så også regne med, at de kvinder, som du møder på denne dating side, er meget seriøse. Det kan være en stor fordel, at du ikke behøver at spille et eller andet spil, som du kan være usikker på. Kvinderne går efter at finde en dansk ægtemand.

Er thai piger bare gold diggere?

Som mand kan du godt få den tanke, at en thai pige udelukkende dater danske mænd for at tømme deres bankkonti, så deres familie kan blive forsørget. Det kan der selvfølgelig godt være nogen, der gør. Men dels er de fleste danske sider ret sikre, og kvinderne er tjekket, og dels er der jo ingen tvang i forhold til at gifte sig med en, som man har skrevet med.

Mange af kvinderne har et seriøst ønske om at møde kærligheden. Hvis du skriver sammen med en, som virker som om, hun ikke går efter kærlighed, så kan du jo bare afbryde forbindelsen.

Hovedformålet for begge parter i thai dating er jo selvfølgelig at finde kærligheden. Selv om det sker på en lidt utraditionel måde, så sker det ikke desto mindre hver dag. Alle ønsker et liv med kærlighed, og der er jo ikke noget i vejen for, at den kan opstå via en thai dating side.

Vær på forkant med nogle kulturforskelle

Der er virkelig stor forskel på thai kultur og dansk kultur. Det kan nærmest slet ikke sammenlignes med hinanden.

Hvis du er så heldig at møde kærligheden på en thai dating side, så kan det derfor ikke undgås, at der vil opstå nogle uoverensstemmelser, der har sit udspring i nogle kulturforskelle. Disse kulturforskelle kan være både religiøse, kønsrollemæssige, samfundsmæssige og så videre. Desuden vil der nok være en sproglig udfordring, hvis I ikke begge to taler engelsk.

Der kan med andre ord være alle mulige grunde til, at det kan være svært for to mennesker at finde hinanden og at forstå hinanden, når man kommer fra to så fundamentalt forskellige verdener.

Hvis du forhånd sætter dig grundigt ind i, hvordan hendes baggrund er, og du forsøger at kommunikere, hvordan din baggrund er, så vil I måske kunne være lidt på forkant med situationer, hvor I simpelthen ikke forstår hinandens motiver eller handlinger. Der ligger virkelig meget i den kulturelle og sociale bagage for begges vedkommende, som den anden ingen forudsætning har for at forstå.

Har I bare lidt forståelse for hinandens forskellige baggrunde, så kan mange sammenstød nok forhindres på forhånd. Når man er så forskellige, så er det ikke nødvendigvis sådan, at den ene har mere ret end den anden.

Den kulturelle berigelse

Man kan jo også vende den om og have som udgangspunkt, at i begge kan berige hinandens liv. Dels er der det følelsesmæssige, som selvfølgelig kan give begge parter et rigere liv, og dels kan din horisont blive udvidet af, at du kommer til at få indsigt i en helt anden kultur. Du kommer til at få en thai kone, du kommer til at få en thai svigerfamilie, og du vil få en relation til et helt andet land og en helt anden kultur. Det kan bestemt berige dit liv, at du på den måde får udvidet din horisont.

Det gælder jo for begge parter i et blandet ægteskab, at jeres liv vil blive beriget med en udvidet familie og en udvidet verdensforståelse. Det er der mange fordele ved.

Den gensidige forsørgelse

Når man indgår i et ægteskab, så forpligter man sig til at forsørge hinanden. Det gælder selvfølgelig også, når der er tale om et blandet ægteskab. Her skal du bare være opmærksom på, at en thai altid vil tænke hele familien med, når det kommer til forsørgelse.

Mange thai kvinder, der gifter sig med en vesterlænding, vil have en familie derhjemme, som har brug for meget økonomisk hjælp. Det kan være et par forældre, det kan være eventuelle børn eller mindre søskende, som har meget brug for at blive hjulpet økonomisk. Det forventes af dig som ægtemand, at du finder det helt i orden.

Hvis du gifter dig med en thai kvinde, så betragter hun det oftest som en del af kontrakten, at det er en forpligtelse, som du påtager dig, når du gifter dig med hende.

Her kan det være rigtig fornuftigt at have talt dette punkt grundigt igennem, inden brylluppet. Det handler om en forventningsafstemning. Det er nok nemmest at håndtere, hvis I på forhånd aftaler, hvor stort et beløb der skal afsættes om måneden til den del af ægteskabets forpligtelser. Så ved begge parter, hvor skabet stå.

Det lykkelige ægteskab

Mange ægteskaber imellem en thai kvinde og en dansk mand bliver meget lykkelige. Når alle vilkår er aftalt, og de rette følelser er til stede, så kan sådan et ægteskab sagtens komme til at være meget lykkeligt. Det kræver selvfølgelig noget af begge parter, men det kan også være med til at styrke et forhold, at man kommer med forskellige baggrunde.

Vær nysgerrig i forhold til den fremmede kultur, som modparten kommer fra, og vær opmærksom på at indføre vedkommende i den danske kultur. Det vil altid være det bedste udgangspunkt for begge, hvis åbenhed og nysgerrighed er den primære tilgang til et forhåbentlig langvarigt og stærkt forhold.

Der er ingen grund til at tro, at følelserne ikke vil være lige så ægte, som de kan være, når parterne møder hinanden under andre omstændigheder. Vær åben over for kærligheden, og luk den ind i dit liv, når lejligheden byder sig.