Polske piger – alt om polske kvinder og polsk dating

Find kærligheden på en polsk dating side. Mange polske piger leder efter en skandinavisk mand for et seriøst forhold, der gerne skulle føre til ægteskab.

Søg kærligheden online. Der er mange måder, man kan møde sin kommende ægtefælle på. Mange af dem sker ved en tilfældighed. Men du kan også godt komme denne tilfældighed i møde ved at søge målrettet på en dating side. Det er efterhånden blevet den mest udbredte måde at finde kærligheden på. Det kan også ske for dig.

Der er et hav af dating sider at bruge, når det kommer til at søge en partner. Mange foretrækker at finde en dansk kvinde, men der er også mange, der gerne vil date en udenlandsk kvinde. Det kan være mere eksotisk at date en kvinde fra et andet land og en anden kultur, og der er også mange andre fordele ved det.

Hvis du for eksempel gerne vil date en kvinde fra en kultur, der ikke er så fremmed i forhold til den danske, så kan du med fordel lede efter kærligheden i form af en polsk pige.

Polsk dating

Polen ligger ikke så langt fra Danmark. Det store europæiske land har generelt fået oparbejdet en forbedret økonomi og levestandard for sin befolkning. Særligt i de større byer har befolkningen generelt oplevet betydelige forbedringer. Der er stadig en vis del af befolkningen, som lever under mere beskedne kår, men det er ikke længere sådan, at en polsk pige nødvendigvis søger ægteskab med en udenlandsk mand for at komme ud af fattigdom. Sådan har det være i en vis udstrækning tidligere, men det er slet ikke det generelle billede i dag.

Når der stadig er så mange polske kvinder, der ønsker at leve i for eksempel Danmark, så kan det også skyldes andre forhold end kun de økonomiske.

Hvorfor ønsker mange polske piger ægteskab i Danmark?

En polsk kvinde kan finde det eksotisk med en skandinavisk mand. Hun kan også have et ønske om at finde en god, kærlig og ædruelig mand, som vil behandle hende med respekt og give hende nogle muligheder, som hun ikke nødvendigvis ville kunne finde i Polen.

Det danske samfund er på mange måder attraktivt at leve i for en polak. De danske mænd er generelt set også mere respektfulde end mange polske mænd er. En polsk kvinde ønsker generelt at få gode muligheder for at udvikle sig som menneske og at blive respekteret som kvinde og som menneske.

Hun forventer at blive behandlet med respekt og kærlighed og at blive værdsat som kvinde i højere grad, end hun kan regne med at blive det blandt polske mænd.

Hun vil søge målrettet efter et seriøst forhold, som med tiden kan føre til ægteskab. Det ligger i hendes kultur og opdragelse, at hun skal giftes. Så dater du en polsk kvinde, så bør du være meget seriøs og være indstillet på ægteskab.

Den polske pige

Generelt er polske piger både smukke, veluddannede og selvstændige. De er samtidig meget kærlige og hengivne i forhold til deres mand, og så er de vokset op i en kultur, hvor de traditionelle kønsroller opleves som helt naturlige.

Du kan derfor forvente, at en polsk kvinde i et forhold vil tage sig af hovedparten af de huslige pligter, hvorimod du forventes at tage dig af nogle andre praktiske opgaver og hovedparten af forsørgelsen.

Det er nok at tage munden for fuld at hævde, at alle polske kvinder er ens. De er selvfølgelig lige så forskellige som alle mennesker nu er. Men synet på rollefordelingen i et ægteskab ligger ret dybt i et polsk menneske.

Hun vil dog elske, at du viser, at du sagtens kan deltage i nogle huslige opgaver, bare du stadig udfylder din opgave som handymand og primær forsørger. Det er en arbejdsfordeling, som er til at håndtere for begge parter.

Polsk kultur

Polen har en lang og omskiftelig historie bag sig. I flere årtier har der dog været ro i landet, og det fungerer bedre og bedre på alle måder.

De fleste polakker er katolikker. Nogle er selvfølgelig mere aktive i deres religion, men troen er en vigtig del af deres liv for de fleste.

Uddannelsesmæssigt er der også sket en rivende udvikling. Niveauet er steget markant, og de fleste yngre polakker taler fint engelsk. I hvert fald dem, der bor i de større byer. Dermed har de fået et øget fokus på den vestlige kultur. Det er naturligvis også sket løbende i forbindelse med, at landet kom med i EU.

Det betyder i det hele taget, at den polske og den danske kultur på mange måder har nærmet sig hinanden.

At blive integreret i Danmark

I og med at dansk og polsk kultur ikke er fundamentalt forskellige, så vil det være nemmere for en polsk pige at finde sig til rette i Danmark. Der findes da også efterhånden mange polske kvinder i Danmark. Det har der gjort i flere århundreder, så det med at date polske kvinder det er bestemt ikke noget nyt fænomen.

Det er foregået forholdsvis gnidningsfrit for langt de fleste kvinder, som er flyttet til Danmark for at skabe sig en ny familie og en ny tilværelse i et andet land, som ikke er så fremmed endda.

Der findes også mange andre polske kvinder, som hun kan danne et nyt og stærkt netværk med her i landet. Det kan have en virkelig stor betydning, når hun kommer her uden at kende nogen og efter at have efterladt hele sit netværk og sin tilværelse derhjemme.

Og så ligger Polen jo ikke længere væk, at du relativt hurtigt kan komme dertil igen. Du kan både flyve, sejle og køre dertil inden for nogle få timer.

At kulturen og klimaet er et ens betyder også noget for integrationen. Desuden ser en polsk kvinde ikke anderledes ud end en dansk, så heller ikke på den måde vil hun komme til at føle sig anderledes.

En polsk piges natur

Her er det igen ikke muligt at skære alle polske kvinder over en kam. Men generelt kan man dog sige noget om nogle fælles træk.

En polsk kvinde vil typisk klæde sig pænt på, være velsoigneret og bære en flot make up. Hun vil på sin vis fremtræde mere feminin end mange danske kvinder. Hun er kærlig, omsorgsfuld og loyal over for sin mand og sine børn, og hun vil gøre sit til, at et godt ægteskab kommer til at fungere.

Hun er ret selvstændig og hårdtarbejdende. Hun skal nok tage sin del at slæbet, både i forhold til husarbejdet og til et eventuelt erhvervsarbejde. Til gengæld forventer hun også, at du yder det, som sorterer under dig.

At date en polsk kvinde

Tænker du, at det lyder som en kvinde for dig, så er der flere måder, du kan komme i kontakt med en polsk kvinde på. Du kan kontakte en polsk klub i Danmark, du kan tage en tur til Polen eller du kan oprette en profil på en polsk dating side.

Det sidste er for mange den helt rigtige løsning. På sådan en side kan du meget let komme i kontakt med kvinder, som har det samme mål som dig. Du vil have flere interessante kvinder at se nærmere på, og du kan stille og roligt kigge profilerne igennem, inden du begynder at skrive med en af dem.

Det er altid fornuftigt at indlede en kontakt stille og roligt. Så har I begge to mulighed for i et ordentligt tempo at pejle jer ind på hinanden. Skriv ærligt om dig selv og stil nysgerrige spørgsmål til hende. Der kan sagtens gå noget tid, inden I beslutter, om I skal mødes i virkeligheden. Det behøver slet ikke at ske lige med det samme. Det er jo et stort skridt at tage.

Opdager du ret tidligt i kontakten, at det nok ikke fører til noget mere seriøst, så er det mest fair af dig at melde det ud med det samme. Du bør ikke give hende nogle falske forhåbninger, omvendt bør hun jo også melde ærligt ud, hvis hun mener det samme om dig.

Hvis forholdet skal udvikle sig

Hvis det omvendt forholder sig sådan, at der er en god kontakt, og I nærmer jer mere og mere, så kan det jo godt udvikle sig til, at I beslutter jer for at mødes irl. Det er både spændende og skræmmende for jer begge to. Kommer I nu til at nærme jeg hinanden endnu mere, eller holder kemien slet ikke, når I mødes? Det kan man ikke vide, før man prøver det af.

Bliver I enige om at mødes, så er det både god stil og forventet, at det er dig, der rejser til Polen for at mødes med hende. Du er manden, og du har nok den bedste økonomi. Så afsted med dig.

Tjek ind på et hotel i den by, hvor hun bor, og inviter hende på en kop kaffe. Det er fint med sådan en kaffe-date som jeres første møde. I kan også gå en tur i en park eller et andet sted, hvor der er ro nok til, at I kan komme til at tale sammen. Men husk, at det forventes, at det er dig, der inviterer på noget at drikke eller spise.

Her viser det sig hurtigt, om samtalen flyder naturlig, om I er generte over for hinanden eller om kontakten ikke rigtig er et match. En vis akavethed vil være forventelig, da I jo er ret fremmede, og det er det første møde, men I kan nok begge tydeligt mærke, om I har lyst til at ses igen.

Er der stemning for endnu et møde, kunne du invitere på middag. Det ville være et naturligt og passende næste træk. I det hele taget kan I aftale at mødes flere gange i løbet af den tid, du er der, uden at det bliver for meget. I skal begge to have mulighed for at trække jer tilbage om mærke efter, om det er det rigtige, I gør. Giv hinanden tid – det er god stil og god fornuft.

Hvis I er heldige, kan det blive til starten på et trofast og livslangt forhold.

Det kan sagtens være sådan, at kærligheden gemmer sig bag en profil på en polsk dating side.